Четверг, 18.04.2024, 07:25
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2013 » Март » 02
Спортивний клуб ВОСТОК, Білокуракине, 09.02.2013 року
Нещодавно у спортивному клубі таїландського боксу «Восток» смт Білокуракине пройшов захід, на якому обговорено питання організації ведення здорового способу життя, морального виховання спортсменів, посилення боротьби із зловживанням алкогольними та тютюновими виробами, поліпшення поведінки молоді в громадських місцях, розвитку фізичної культури та формування особистості. У цьому заході взяли участь перший заступник голови Білокуракинської райдержадміністрації Дамір Фаридович Нізамов, керівник клубу «Восток» Валентин Олександрович Орлов, тренер Олег Олександрович Шиц, селищні спортсмени.

Адміністрація спортивного клубу «Восток» подбала про те, щоб дискусія пройшла у дружній конструктивній атмосфері. Цьому сприяв і організований «солодкий стіл».
Просмотров: 1654 | Добавил: admin | Дата: 02.03.2013 | Комментарии (0)

Нещодавно в Луганську пройшов чемпіонат Луганської області з таїландського боксу. Одинадцять найсильніших команд Луганщини боролись за перемогу. До складу нашої бійцівської дружини увійшли кращі спортсмени: Артем Максименко, Данило Лукашов, Ніна Вашкович, Владислав Скороход, Владислав Малик. Керівником спортивного клубу «Восток» є В.О.Орлов. Команда була невелика, але, як говорять, малий золотник, та дорогий. Всі наші земляки стали призерами першості. Тепер у них з’явилась унікальна можливість увійти до складу збірної Луганської області і взяти участь з цього виду спорту в чемпіонаті України. Якщо пощастить, то для чемпіонів дорога проляже на чемпіонат Європи чи світу.
Просмотров: 1539 | Добавил: admin | Дата: 02.03.2013 | Комментарии (0)