Вторник, 23.04.2024, 16:47
Главная Регистрация RSS
Приветствую Вас, Гость
Меню сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2014 » Март » 15 » У здоровому тілі – здоровий дух
17:21
У здоровому тілі – здоровий дух
У сучасному суспільстві в уявленнях людей сформувався певний образ підлітка, або молодої людини. Вони постають перед нами як ті, хто безцільно проводять час за комп’ютером, пасивно ставляться до будь-яких захоплень, вештаються вулицями, нічим не цікавляться. У цьому є доля правди. Проте, не всю молодь можна віднести до цієї категорії. Бо багато із них ведуть здоровий спосіб життя, адже розуміють користь фізичних тренувань та проводять багато годин дозвілля у спортзалах та на спортивних майданчиках.

Одними із таких є вихованці громадської організації спортивного клубу таїландського боксу «Восток». Він був заснований 4 жовтня 2011 року майстром спорту СРСР із рукопашного бою, чемпіоном України 2013 року із таїландського боксу В.О.Орловим. Основною метою цього клубу є забезпечення захисту законних, соціальних, економічних, творчих, вікових, національно-культурних, спортивних та інших інтересів членів організації, популяризація здорового, спортивного способу життя, зокрема східних єдиноборств на території Білокуракинського району.

За час свого існування спортивний клуб «Восток» зарекомендував себе на теренах району і області як активно діюча організація. Його вихованці регулярно беруть участь у змаганнях зі східних єдиноборств різного значення – від районних до міжнародних. Зараз вони напружено готуються до чемпіонату України, який відбудеться у липні в м. Одеса. Вихованці спортклубу зарекомендували себе дисциплінованими, технічними, з жагою до перемоги бійцями.

Варто відзначити, що клуб таїландського боксу «Восток» був нагороджений дипломом голови Луганської облдержадміністрації, почесного президента федерації таїландського боксу Луганської області В.М.Пристюка за активну участь у розвитку таїландського боксу і пропаганду здорового, спортивного життя. У клубі «Восток» тренуються діти від 5 до 15 років, а також дорослі. Всі вони старанно займаються цим видом спорту. Так, у дітей прищеплюється любов до спорту, здорового способу життя, формується характер, вони дисциплінуються. Також велику роль спорт відіграє у формуванні імунітету дітей до різного роду хвороб.

Розкрити свої можливості дітям допомагають інструктори із таїландського боксу Ю.М.Коновалова та В.М.Псіола.

На жаль, не всі батьки розуміють користь фізичних тренувань для дітей. Проте, таких мало. В основному, всі розуміють, що в здоровому тілі – здоровий дух. Тому всі батьки прагнуть, щоб їх діти зростали здоровими фізично і морально. Як приклад, у спортивному клубі «Восток» зібралась саме така молодь, яка тяжіє до спорту. Вона й надалі планує удосконалювати свої уміння та йти вперед до нових спортивних висот і здобутків.

За матеріалами газети «Життя Білокуракинщини»
№21-22 від 15 березня 2014 року
Просмотров: 1526 | Добавил: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]